badhus och bajs (lyckligtvis inte tillsammans)

Idag är jag trött och blåslagen efter en dag på badhuset med Jasmine och Viktor. Det är verkligen helt sjukt hur roligt det är att bara få bada och ha kul som om man vore ett litet barn, det är tur att jag har vänner som gillar sånt också! Dock lyckades jag typ riva mig MELLAN SKINKORNA??? Förstår fortfarande inte hur detta kan ha inträffat, but if there's a will, there's a way. På vägen hem från badhuset hämtade jag upp min mobiltelefon från lagning, men tydligen har alla mina bilder (snyft) raderats, tillsammans med bara några telefonnummer? Så ifall jag av någon anledning frågar vem tusan du är när du ringer/smsar, ta ej illa upp. 
 
För övrigt går det bra med min vegetarian-utmaning!! Jag räknar dock inte i helgen då Amanda bjöd på kycklingmiddag, samt att jag blev lite för alkoholpåverkad och åt inte bara en, men TVÅ, cheeseburgare på McDonalds. Men annars har jag faktiskt lyckats hålla mig! Igår gjorde jag en fantastiskt god gryta på quinoa och bönor och morötter och paprika. Receptet finns på baksidan av quinoa-förpackningen, rekommenderas starkt!
 
Nu började jag fundera på om bajs (apropå min nuvarande diet) ska flyta eller sjunka?? Flashback har inga svar, förutom att jag fick den här skalan för hur hälsosamt bajs ska se ut, även om det inte gör det klart om det ska flyta eller sjunka. 
File:Bristol stool chart.svg
Det ska ligga mellan trean och fyran för bästa bajs, ifall någon undrar. Hela förklaringen angående The Bristol Stool Scale (jag dör) kan du läsa om här

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0