"nu beter han sig som en RIKTIG colin nutley, alltså"

Igår var en dramatisk dag i mitt hushåll. Efter att ha legat och latat mig hela dagen i efterdyningarna av min födelsedag (när man har massa fika över från dagen innan är det okej att fira sig själv i dagarna två) bestämde jag mig för att rengöra Colins bur. Jag har varit lite dålig mamma till honom den senaste veckan, så när jag stoppade i honom i hamsterbollen bad jag om ursäkt och lovade att jag skulle bli en bättre ägare från och med nu och tämja skiten ur honom så han älskade mig ovillkorligt. Sedan fick han kuta omkring i bollen och sniffa på allt i lägenheten, som han alltid gör när jag rengör buren. När jag var klar satte jag mig vid datorn en stund, för han brukar oftast stanna när han inte vill springa mer. Så när jag upptäckte att han blev tyst så gick jag för att stoppa honom i buren igen, bara för att upptäcka att locket till hamsterbollen hade gått upp och bollen var tom!!
Panik utbröt när jag vände upp och ner på lägenheten. Till slut hittade jag honom under kylskåpet/diskbänken där han satt och häckade. Jag kunde inte nå honom, och de få gånger han stack ut nosen var han för snabb för att jag skulle få tag på honom. I TRE TIMMAR satt jag på knä och kröp runt för att få tag på honom. Jag grät och skrek för jag hade ingen energi och han bara jävlades. Jag såg framför mig hur han skulle gnaga på något radioaktivt material och muteras så att jag en dag när jag öppnar städskåpet möts av en enorm jävla steroid-hamster som blir min död. Till slut blev min räddning den underbara Jasmine som kastade sig på cykeln och kom hit i spöregnet. Efter typ en halvtimme hade hon proppat in ett gäng tidningar bakom kylskåpet och fått ut honom medans jag satt och gnällde bredvid. 
 
Efteråt skällde jag ut Colin ordentligt, jag är ordentligt stött av att han bestämde sig för att rymma utan någon tanke på att komma tillbaka. "Jag är inte arg, Colin, bara BESVIKEN", sa jag och suckade tungt. "Att rymma hemifrån är aldrig lösningen. PRATA med mig istället. Jag var faktiskt ung och dum en gång i tiden också, jag förstår!" Jag var så sjukt nära på att göra en liten mini-dumstrut till honom och ställa honom att skämmas i hörnet av hans bur. Han borde veta hut. Jävla Colin. 

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

Klart han rymde, han ville ju bara få uuuppmärksamhet från sin ingrid-mama! Men TUR att du fick ut han iallafall! Du kankse får blockera springan under kylskåpet nästa gång han är ute i sin boll och ränner!

pUsSsss

2012-09-27 @ 08:57:45

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0