instagram y'all

Blogg.se har gjort det himlarns lätt för mig att infoga mina instagrambilder här på bloggen, så i brist på annat kul att skriva om tänkte jag bjuda på några bilder som inte sett bloggens ljus.
Igår färgade jag håret i den här färgen.
Så här blev resultatet! Inget filter på den här bilden, så he som naturligt å allt. Blev inte JÄTTEstor skillnad, men det känns enormt skönt att få bort min fula utväxt och få hela alltet i en enda färg. Mycket nöjd!
Jag somnade (bokstavligen talat) under vår lektion om film noir häromdagen, och Jasmine kladdade det här i mitt anteckningsblock. Tror det handlade om att läraren pratade bort vår sista rast.
Jag och Jasmine gick och fikade efter skolan, men vet inte vad som hände för ingen av oss orkade äta upp våra kakor. Oroa er inte, vi tog dom i doggy bag och åt dom senare, så ingen skada skedd. 
Finaste Amanda och Jasmine på Tillsammans i helgen.
Jag och mamma åt djävulens middag i lördags. 
Jasmine och Amanda igen för någon helg sen, på väg ut och göra stan osäker med sina fingerpickadoller. 
Så här snygg var jag den kvällen att jag kände mig manad att lägga ut en egopic. Stop da hatin'. Observera utväxten som nu är ett minne blott. 
Colin som är silly och tror att han hör hemma på taket till klätterställningen bawahahahahahah silly colin get down from there you drunk.
Jasmine kickar ass på biljard för några veckor sedan. 
Och jag tog en smygbild på mig själv på min första dag på jobbet för ett tag sen hohoho. Kolla vad glad jag är där jag springer omkring med min lilla mössa.

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

ååhhhh vad SCHNYGG du är inkrkif!!!!!! JAG SAKNAR DIG DIN BEDÅRANDE VARELSEEE

2012-09-24 @ 09:18:30

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0