remarkable day

När jag (eller någon annan, för den delen) skriver mina memoarer kommer den här dagen DEFINITIVT vara med. Kapitlet kommer heta "absolutely reMARKable" och man ska uppmanas läsa det i väldigt brittisk dialekt. Detta har inträffat idag:
  • Jag skulle unna mig en blombukett på torget och av ingen anledning fick jag TVÅ FÖR PRISET AV EN!!! Världen gulligast gubbe som bah "äh men du får en till för samma pris, går det bra?". Självklart går det bra, you remarkable man!!
  • Jag köpte ett limstift som är lila men blir transparent när det torkar!!!! Det är kanske lite pinsamt att jag blir så uppspelt, men detta är ju bara helt klart remarkable. 
HAS SCIENCE GONE TOO FAR?
  • OCH!! jag har fått skypa med min skype-syster för första gången!!! En del av er kanske minns att jag och Jasmine ju var i Stockholm och utbildade oss för att bli Storasystrar, och tidigare i veckan blev jag alltså tilldelad en tjej och genomfört vårt första samtal idag! Eftersom jag har tystnadsplikt och allt kan jag uppenbarligen inte berätta några detaljer (ooohohoh lite viktig låter jag allt, jajjemän), men jag kan i alla fall avslöja att det gick väldigt bra! Tummen upp!
Och det var min remarkable day. Sluta klaga, ibland måste man fira de små sakerna i livet. 

Ordbajsningar
Postat av: jennie

hahaha, åh.. du är för härli.

SCIENCE IS NOT GOOD FOR YOU

2012-11-15 @ 22:58:35
Postat av: alva

hahaha alltså det här inlägget får mig att tänka på en dokumentär om Churchill på tv10 som jag och rickard zappat förbi typ 10 gånger!! Alltså den går VARENDA GÅNG vi sätter på tvn och den handlar om churchills livvakt som typ berättar berättelser om hur churchill ramlade ner i leran och hur gott han skrattade??

2012-11-16 @ 17:08:36

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0