skratta eller gråta?

Jag har precis varit hos frisören och klippt till mitt lurviga lilla huvud, och alltså.... jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta. Själva klippningen blev ju bra, och det är ju det som är viktigast, men jag kommer fan aldrig förstå mig på frisörers styling. Visst, det är väl allmänt känt att man sällan eller aldrig blir nöjd med hur frisören stylar håret eftersom man gör det bäst själv och sådär, men just den här gången togs det till nya höjder.
Det här är en bild på mig som jag tog precis utanför frisören. Jag har alltså inte cyklat eller haft på mig en mössa eller någonting som kan ha förstört frisörens "verk". Och det här är väl inte den värsta bilden på mig, men liksom... frissigt, spretigt och okontrollerat? Om jag vaknade med den här frisyren skulle jag nåla fast allt i en tofs och hoppas på att det höll sig under dagen. Det ser fan värre ut på den här bilden än vad det gjorde när jag kom till salongen.
Och ursäkta, flätan i luggen? Är det inte sånt folk gör när luggen inte vill samarbeta om mornarna? Och den gjorde frisören utan att ens fråga. Han frågade inte heller om jag var nöjd, eller visade nacken i en sån där spegel eller NÅNTING, han sa bara "sådär, då var det klart". Sen när jag hade betalat så sa han "jaa, hehe, får hoppas att det där blir bra då." JA, DET FÅR VI VÄL FAN HOPPAS!!!!!
Förlåt för dampet, jag förlorar bara hoppet när jag betalar för att gå till en frisör, som mycket väl ser att jag har lockigt och frissigt hår, som sedan slår fönen på högsta nivån och blåser som en galning och vrålar över ljudet "NU SKA VI NOG FRAM ORDENTLIGA LOCKAR!!". Nej. Det är inte så lockar fungerar. Pucko.

Ordbajsningar
Postat av: LN

AHHAHAHAH vad fan?!?! en fläta i luggen?! var hen typ studentfrisör eller nåt?

2012-03-23 @ 17:01:09
Postat av: malle

HahahhaHAHAha alltså det här är nog mitt favoritinlägg genom tiderna

2012-03-29 @ 20:55:11
Postat av: malle igen

alltså HAHAHA vad fan hände

2012-03-29 @ 20:55:43

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0