stress och press

Ibland blir jag irriterad när jag tänker på hur mycket längre tid det tar att laga en maträtt än det gör att äta upp den. Idag gjorde jag köttbullar och potatis, och det tog ju åtminstone 40 minuter. Och så slängde jag i mig det hela på typ fem. Gött som tusan, men fortfarande väldigt störande när jag tänker på det. Oh well. Idag har jag i alla fall lyckats koka potatis för första gången i mitt liv (sant) och det gick ju bra! Nu har jag dessutom en god matlåda inför morgondagen, yum!
-
Ídag började alltså nya kursen, Kultur och marknad (tror jag den heter). Dock känns det inte som så stor skillnad eftersom vi har samma, fruktansvärt tråkiga lärare. Detta är en åttapoängskurs och vi ska ha fyra inlämningar + ett stort grupparbete som examination, är det bara jag som tycker att detta känns lite i överkant? Det blir ju inte bättre av att vi kommer läsa typ två kurser till paralellt. Suck. Jag hanterar inte stress sådär jättebra, ska försöka komma igång med träningen riktigt ordentligt så kanske det tar udden på det hela. Och nej, har inte lyckats komma igång med träningen än, har inte känt att jag har haft tid. Nu lämnade jag ju dock in helvetestentan igår, så denna vecka SKA jag komma mig iväg. Så är det bara.
-
Nu ska jag se sista avsnittet av Sherlock, den helt underbart fantastiska BBC-serien. Om ni inte har sett den så rekommenderar jag er att se den NU! Första och andra säsongen finns att ladda ner (om man nu gör sånt, vilket jag självklart inte gör). Det är en miniserie i tre delar, varje del är som några av dom bättre filmerna jag sett! Längst upp på Ingrids rekommendationslista!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0