äntligen internet

Det är verkligen helt sjukt tråkigt livet blir utan internet. Jag var alltså utan internet i en hel dag och det slutade med att jag hade packat upp alla mina grejer i nya lägenheten, såg massa serier och till slut gick och la mig vid typ tio-tiden. Väfän? Nu har jag i alla fall varit tvungen att skaffa mobilt bredband för att kunna surfa i min lägenhet. Det känns lite smådrygt eftersom jag nu inte ens kan streama mina serier (!!!), ännu mindre ladda ner filmer (inte för att jag gör sånt, säger bara att även om jag VILLE så skulle jag inte kunna). Vi får se hur länge jag klarar mig där.
-
Hur som helst så flyttade jag alltså till min nya lägenhet igår - yaaaaaaaay!!! Jag trivs faktiskt jättebra än så länge, även fast det saknas en hel massa grejer. Just nu sover jag på soffan eftersom min loftsäng kommer på fredag. Förmodligen kommer jag sätta ihop den på DIRREN och då kommer min lya helt plötsligt se nästan helt färdig ut. Eller det är det jag hoppas på i alla fall. Idag har jag sprungit omkring på stan och köpt massa nödvändiga grejer som typ en hel massa skarvsladdar, galgar, plastpåsar, värmeljus... Ja, sånt, ni vet. Sprang även till gamla lägenheten och städade! Klarade storstädning och tvätt på två timmar, riktigt skönt att lägenheten var så liten! Så nu är jag alltså officiellt inflyttad här, känns skönt.
Så här såg det ut igår kväll, rätt stökigt och mest bara mörkt.
Så här ser det ut just nu. Slängde upp en tavla på en gammal spik och har flyttat om tvn lite grann. Har inte riktigt bestämt vart den ska stå än. Observera det ursnygga kakfatet, I <3 loppis!!!
Min hall/kök. Liten sneakpeak bara, när jag fått allt i ordning bättre så kommer jag göra en liten video och visa runt som jag gjorde i andra lägenheten! Lär bli till helgen, så håll till godo!

Ordbajsningar
Postat av: erika

gud vad mysigt det ser ut. lagom avis.

2012-01-31 @ 20:51:49
URL: http://imbetterthantv.wordpress.com

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0