underhåller mig själv

Låt inte pyjamasen lura dig, jag har lyckats åstadkomma viktiga saker idag! Jag har betalat all hyra, räkningar och fört in pengar på matkontot så att jag kan klara mig resten av månaden. Dock sved min mobilräkning till ordentligt, men nu har jag lyckats lista ut vilka det är som drar upp min räkning varje månad. Tyvärr är det några som jag ringer rätt ofta, nämligen pappa, Jasmine och Amanda. Så om ni läser det här kan ni väl bara ta och skaffa telia som vanliga människor så att jag kan ringa er utan att behöva pantsätta mina organ?
Sedan har jag även lyckats skriva rätt mycket och bra på vårt projektarbete. Om jag är riktigt duktig kan jag göra undan det här tjafset och sen börja plugga inför min första salstenta den 16 mars.
-
-
Nu när jag skulle ta lunchrast funkade inte min TV, så jag blev uttråkad och råkade gå loss på Amandas facebook.
Ikväll ska jag, Amanda och Jasmine ut och fira att vi har pengar genom att äta en fet pubburgare och dricka lite öl på Bulls. Det blir dock inte mycket spenderade av pengar eftersom jag även denna månad måste tänka på att hålla hårt i slantarna. Men lite måste jag få unna mig efter världens fattigaste vecka.

Ordbajsningar
Postat av: LN

........världens fattigaste vecka

2012-02-24 @ 14:46:37

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0