sjukling på väg?

När jag vaknade imorse var jag tröttare än vad jag varit någon morgon under hela hösten, även fast jag hade sovit över åtta timmar. Kände hur det gjorde ont i halsen och insåg att jag håller på att bli förkyld.
Jag skyller allt på den här dumma lägenheten som är så kall hela tiden. Dock verkar vädret gå åt rätt håll nu, så det blir förhoppningsvis varmare här inne också. Oh well. Lyckades släpa mig iväg till veckan enda lektion i förmiddags och lärde mig om ekonomi och budgetering. Det uppstod mången high fives när jag och Jasmine insåg att vi fattade resultat-, likviditets- och balansbudget.
Jag slutade vid tolv, kom hem, åt lunch och bestämde mig för att ta en powernap för att sen kunna plugga. Jag brukar aldrig lyckas somna under mina powernaps, utan det blir oftast bara att ligga och dagdrömma och blunda lite, typ. Så jag ställde ingen klocka på 20 minuter senare, eftersom jag antog att jag skulle hålla reda på tiden. Right? WRONG!! Jag somnade och vaknade två och en halv timme senare. Oh well. Har lyckats skriva några stycken nu, i alla fall, så jag är på rätt väg.
-
-
Bjuder på en GAMMAL bild som Jennie hade på mig.
Detta måste alltså vara i ettan någon gång, efter jag hade klippt av mitt afro-permanentade hår. Så sjukt lockigt hår?? Ja, näe, jag fattar inte alla mina olika frisyrer ibland.

Ordbajsningar
Postat av: Mamma

Åh, stackars dig! Bra att sova! Försök håll dig varm, drick varmt, bädda ned dig. Puss och kram!

2012-02-08 @ 23:24:50
Postat av: jennie

hahahaha älskar darth vader-bilden! <3333

2012-02-08 @ 23:33:05

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0