som jag har längtat!!!

Det här är veckan jag har längtat efter i några månader nu! Var i Göteborg i helgen och fick se RICKY MOTHERFUCKING GERVAIS!!!!!!!!!!!!! Herregud det var så bra, och en av sakerna jag har velat göra innan jag dör. Är fantastiskt nöjd! Imorn är det även premiär för The Hobbit, och på onsdag får jag äntligen åka hem till Umeå! Längtar nästan så det gör ont!
Här kommer några bilder från helgen:
I lördags sprang jag till tåget efter jobbet och mötte upp Jasmine för att ta oss till götet. Där träffade vi världens bästa Anna och åt suuuupergod mat på Järntorget någonstans. Samtidigt satt vi och kollade twitter med jämna mellanrum för att se om Ricky avslöjade sin position nån gång, men icket. 
Vi åkte hem till Annas fina lägenhet och drack vin och snackade skit. Jag klädde ut mig till hipster.
Vi trängde ihop oss i Annas säng, och på morgonen drog vi fram tvn till sängkanten och vaknade till Mysteriet på Greveholm. Mysigaste på länge. 
Sen på söndagen åkte vi hem till Petra och Oskar för lite andra adventsfika! Så himla kul att få träffa dom två igen, har alltid lika trevligt!
Sen gick vi på julmarknaden på Liseberg, vilket såklart var magiskt och skitafint. Allt såg ut som i När karusellerna sover, om ni minns den julkalendern. 
Jasmine var glad. 
Och ungefär världens sämsta bild på världens bästa komiker - RICKY GERVAIS! Han körde inte så mycket nytt material så jag hade hört det mesta, men det gjorde inte så mycket för jag grät av skratt ändå. Komedi kan vara så underskattat ibland. Jag kan som inte fatta att jag har varit i samma (enorma) rum som honom, så sjukt!! 
Ja ja, har haft en underbart bra helg i alla fall. Nu ska jag äta, duscha, diska, städa, packa för att få tiden att gå fortare. Snart är det UMEUMEUME som gäller.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0