på väg hem

Jag lägger nu märke till två saker: dels att jag ej har uppdaterat mycket denna juletid, så ifall det finns några besvikna hardcore-fans där ute så ber jag om ursäkt och lovar att bättra mig. Dock finns jag nu för tiden mer aktivt på twitter (som ni kanske kan se här till höger på bloggen där alla mina tweets faktiskt visas), så om ni vill kan ni följa mig där för ÄNNU MER ROLIGHETER OJ OJ OJ! Dels märker jag också att jag kallar både Umeå och Halmstad för "hem" vilket säkert förvirrar fler än mig. Men det är väl skönt, att jag har två hem? Ja, vi kör på det och släpper förvirringen en stund.
Nu är jag alltså på väg hem FRÅN Umeå TILL Halmstad, efter två veckor med min familj och mina vänner och mycket kul. Jag har haft en bra och lugn jul, med mys och god mat och fina presenter, så jag är fantastiskt nöjd! Det ska dock bli skönt att få komma hem också, även fast det innebär att jag måste plugga mer ordentligt och faktiskt TILLAGA MIN EGEN MAT, suck. Oh well, det är väl så livet ser ut för en ung vuxen i sina bästa år. Så ja, tack Umeå för en fin jul. Jag kommer nog aldrig komma över det surrealistiska i att säga hejdå till de personer jag älskar mest i hela världen och tillägga "vi ses om ett halvår, då!".
Jag och Linn hade spelkväll med biljard och arkadspel! Det var kul, även fast Linn vann. 
Julafton med mina snygga syskon och kusiner. 
Julklappen nummer ett, en Hitchcock-box i röd sammet!! Den ser inte bara helt sjukt cool ut, men innehåller även 14 filmer, så nu har jag att beta av. 
Drack vin med Becky, Vickie och Linn på juldagen vilket alltid är roligt!
Spenderade min sista dag med att åka skridskor med Frida...
Till vår besvikelse upptäckte vi att det inte fanns några spolade planer!!! Så vi försökte åka direkt på snön, men det gick ju sådär. Det slutade med att vi bara gick en promenad runt vårt gamla skolområde och nostalgiserade (om det inte är ett riktigt ord så borde det ju bli!!).

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0