sagan om ringen

Har en inte så spännande lördag idag. Jag har avslutat min analys för Disney Studies-kursen, YES! Mycket nöjd med mig själv. Sen gick jag och handlade massa Nogger-glass, alltså gräddglasspaketen som typ är det godaste som existerat i denna värld. Igår satt jag och funderade på om jag skulle föreslå ett till Sagan om ringen-marathon för Jasmine, och idag såg jag reklam för att första filmen går på sjuan ikväll!!!! Då blev jag så glad.
 
 
Några av er som läser det här kanske kände mig när jag var som mest inne i min LOTR-period när jag var typ... 12 år gammal. Eller ja, den sträckte sig ganska bra över några år. Det var verkligen min räddning, för det var precis under den perioden som jag kände mig som mest utanför och udda i skolan. Jag la all min energi i Sagan om ringen och jag vill inte ens veta hur många gånger jag har sett första filmen. Jag tror det var den första filmen Olof laddade ner, och jag kom på honom med att se den på datorn. "Men... va? Hur kan du se den på datorn? Den gick ju nyss på bio? Vadå laddat ner? Har vi den? På datorn? För alltid? Får jag se den hur många gånger som helst? När jag vill?!" och sen var jag förlorad. Jag och min kusin skrev oändligt många fanfictions om Merry och Pippin (hon var Merry, jag var Pippin) och hamnade i trubbel när hennes föräldrar hade hittat en av våra historier och vi blev utskällda för att vi använde så fult språk. Tror det värsta vi skrev om var att Galadriel och Elrond var KKs hahahahaahhahahaha. Åh herregud, hoppas verkligen inte att dom där finns kvar, jag skulle skämmas ögonen ur mig. 
 
När sista filmen kom ut så grät som jag en galning. Jag grät hela vägen hem från bion och grät mig själv till sömns för att allt var över, nu skulle jag inte ha något mer att se fram emot, inga fler filmer. Det kändes på riktigt som att mitt liv var över ett tag. Det där har jag ju kommit över sedan flera år tillbaka, såklart, men när det var klart att det skulle komma en film om The Hobbit grät jag faktiskt några glädjetårar. En till film!!!!!!!! Och nu ska det bli TRE nya filmer!!! Det går knappt en dag utan att jag längtar till att få se The Hobbit, det kommer vara som att vara ett litet barn igen. 
 
Men medans jag väntar på The Hobbit får jag roa mig med att mata Frodo och Gandalf med Nogger-glass!

Ordbajsningar
Postat av: Linnéa

JAG MINNS! Tror vi hade den samtidigt, minns att vi lärde oss alviska och att du hade något recept på lembas? Pappa pratar fortfarande om det ibland, haha, han var/är ju också LOTR-besatt

Svar: Hahahaha ja!!! Men jag fick faktiskt receptet på lembas av Göran, men jag gjorde dom aldrig....
Ingrid Kling

2012-08-06 @ 00:52:03
URL: http://www.aneditingeye.freshnet.se
Postat av: O

http://www.youtube.com/watch?v=L3unTNfbArU

Svar: hahahahahahaahaha touché, dear brotha. touché.
Ingrid Kling

2012-08-06 @ 14:23:32

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0