taco-time och 12-timmars paltkoma

Igår fick jag, efter flera månaders abstinens, ÄNTLIGEN äta tacos igen. Alltså tacos är ju typ det godaste och mest perfekta som finns, VARFÖR äter jag inte det oftare??? Tror jag är för fast i tanken att det är en gruppaktivitet, och varenda gång jag ätit med mina kompisar har det blivit andra maträtter. Men igår gjorde alltså jag och Amanda så jävla mycket tacos, åt i evigheter och låg utslagna i soffan av paltkoma resten av kvällen. För övrigt har jag lyckats få Amanda att bli en Sherlockian, och jag är sååå lycklig över att ha en fangirl i min närhet, även om hon inte är riktigt fullt utvecklad. Vi kom dock ett bra steg på vägen när jag började prata om hur mycket jag älskar Benedict Cumberbatch och hon sa att hon inte riktigt förstod det, så jag visade några tumblr-bloggar som är dedikerade till henne och nästan direkt säger hon "ÅH HERREGUD SÅ SNYGG HAN ÄR!!!". YESSSSSSSSSSSSSSSSS, jag har konverterat henne. Mycket nöjd.
Igår fick jag också Tina Feys biografi Bossypants i brevlådan. Jag har bara hunnit läsa några sidor, men något säger mig att detta redan är en blivande klassiker och favoritbok. Det första som står i boken när man öppnar den är en dedikation till hennes mamma: "To Jeanne Fey. Happy mother's day, I've made you this out of macaroni." DET BÅDAR GOTT!
-
Men nu ska jag springa iväg till stan och träffa Jasmine på en liten fika. Jag låtsas som att eftersom jag åt sallad till lunch så är det okej att vräka i sig en fet bit morotskaka. Bjuder på bild på lilla glada jag, för vi har så fint väder och jag är glad och fortfarande i paltkoma efter gårkvällen!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0