fredag kväll

Det blir en lugn fredag kväll. Gjorde godaste couscous-salladen till middag och nu är jag proppens mätt. Men kommer nog kunna trycka i mig några stjärnsnacks snart, hehe. Tänkte bjuda på två bilder som jag tyckte var underbart vackra, som bara råkade föreställa Ellen, och bilderna är tagna av Alva. Gudars så jag saknar dom två, gör lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Svider lite extra när alla mina nya vänner har åkt hem över helgen...
Goda nyheter är ju dock att Ellen har bokat flygbiljett och kommer att befinna sig i min famn om precis 16 dagar, vilket gör mig. Så. Utomordentligt. Lycklig.



Ordbajsningar
Postat av: Alva

Alva

Bra idé! Genomtänkt och väl genomfört i alla delar! Du har lämnat in uppgiftens alla delar i tid. Du har följt lagar och tagit ställning till etiska regler i projektet. Dina bilder berättar på ett intresseväckande sätt om personen, aktiviteten och platsen. Du redogör i din text för hur du har planerat fotograferingen och ditt arbete kan kopplas till bildresultatet.



Du hade många bilder att välja bland och visar, i det urval du till slut gjorde, att du förstår och kan arbeta utifrån en vald fotografisk stilgenre. Du har lyckats sätta ihop bilder som talar samma språk och i den processen också varit tvungen att välja bort några älsklingsbilder. Snyggt! Dina bilder kompletterar varandra och bildar tillsammans en helhet där ingen del kan undvaras. De håller dessutom en tekniskt hög kvalitet. Du har fotograferat och redigerat på ett sätt som stödjer din idé på ett mycket tydligt sätt.

2011-10-17 @ 23:08:23
Postat av: Alva

dom var en del av ett fotoprojekt!

2011-10-17 @ 23:09:43

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0