Detta fält måste fyllas i...

Helgen har spenderats med att sova ut ordentligt - fantastiskt skönt efter en vecka av dålig sömn. Dumma grannar. Igår hyrde jag och Maria film, men vi var så mätta och slöa att vi höll på att somna i soffan. Men det var mysigt att bara ta det lugnt och äta stjärnsnacks.

Nu ser jag på Fab 5 och tänker på mina systrar som alltid blir lika involverade i det här programmet, känns som att hälften av gångerna jag kommer in i mitten av programmet så överfalls jag av "INGRID, INGRID, ALLTSÅ KOLLA PÅ DEN HÄR KILLEN, HAN HAR TYP INGA KALSONGER!!" eller vad det nu kan vara för knasigt fel på dom straighta killarna. Sen när bögarna är färdiga med honom så kan mina systrar sitta och gå igenom varenda liten detalj, döma om det var snyggt, bra, fult, pinsamt, dåligt osv. Och så kommer dom ihåg konstiga deltagare i typ flera år, typ "alltså en gång var det en kille med här som var så skäggig att han inte kunde äta!!". Jag måste säga att det här programmet är roligare när man ser det med Alva och Ellen, hahaha.
Jag satt och tittade på flygbiljetter hem till Umeå över julen igår. Enligt Frida och Becky är jag sent ute, men det som har fått mig att tveka är att jag kommer ha ett grupparbete som sträcker sig över juletid!! Sjukt drygt! Dock är det typ bara jag som kommer att åka hem som inte bor en tågresa bort, så jag tror alla andra kan få klara sig utan mig ett tag och så får jag göra min del själv eller nåt. Som det ser ut nu så bokar jag resan till Umeå den 19:e december och kommer tillbaka till Halmstad typ 9:e januari. Det blir ganska precis tre veckor, och det känns som om jag kommer hinna med ordentligt att få vara med min familj, mina vänner och bara ta det julelugnt. Ja, det blir bra. Nu ska jag bara försöka få tag på mina kära föräldrar och se om dom vill bidra till min hemresa. CALL ME!!!

Ordbajsningar
Postat av: LN

HAHAAHAH va var det en snubbe som var så skäggig att han inte kunde äta?! wtf ej rolit liv

2011-10-09 @ 15:13:37
Postat av: jennie

Men jag ÄLSKAR fab 5!!!!!!! har typ aldrig varit så lycklig som när det gick förut.

2011-10-09 @ 15:23:07

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0