Palma de Mallorca

Är tillbaka från min heldag i Palma. Jag åkte in med Jessika imorse klockan nio, och har virrat runt sen dess. Nu är mina ben trötta, kan jag säga er. Jag tog inte jättemånga bilder eftersom jag inte är ett så stort fan av halvtråkiga bilder på typ utsikter, och jag var ju ensam, så det fanns ju inte direkt tillfällen till massa roliga tillfällen, om man säger så. Men här kommer några i alla fall.
Självutlösaren är min vän.
Dagens lunch! Gud så gott det var, kan ju säga er att jag satt länge där i solen och njöt. Och cafe con leche är min favvo, det är inte som cafe latte, utan mer kaffesmak och mycket mindre storlek. Jag orkar aldrig dricka upp en hel kaffe, så det där är perfekt! Och billigt är det också, allt på bilden gick på 5 euro tillsammans.
Jag gick även förbi på Svenska Kyrkan och pratade med dom där. Ett tips till alla er som någon gång kommer flytta utomlands: gå till Svenska Kyrkan. Oavsett om man är religiös eller inte, så finns det alltid människor där som är supertrevliga och alltid vill prata med en. Det är verkligen det bästa som finns, att känna sig så välkommen! Så ja, jag satt i alla fall där och tog en kanelbulle och pratade med husmor och prästen. Vi satt också och letade i fotoalbum efter något kort på mina föräldrar som jobbade där långt innan jag var född, men vi hittade inget. Dock träffade jag en kvinna, Inger, som har jobbat på kyrkan sen dess och tyckte det var väldans trevligt att träffa mig! Sen blev jag också medlem där för 10 euro, och får då låna så många filmer och böcker som jag vill! Ni skulle ha sett hur mycket filmer dom hade, helt otroligt! Jag tog hem fem stycken bara idag, det lär bli fler under dom här fem månaderna jag är här. Muy bien!

Ordbajsningar
Postat av: Jonas

2011-03-24 @ 22:30:15
Postat av: Jonas

På alla dina inlägg vill jag numera skriva "åååh" för att ge uttryck för min avundsjuka... =S =P

2011-03-24 @ 22:30:58
Postat av: Anonym

Åhh, Inger Ballinas! Hälsa så jättemycket!! Känner hur jag får tårar i ögonen.... Det får jag visserligen väldigt lätt... Kram mamma

2011-03-26 @ 16:07:05

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0