läs-ingrid

Idag har varit en bra dag, känner jag. Började dagen med att INTE SOVA BORT DEN, då jag steg upp och skjutsade Laura till dagis. Sen skajpade jag med pappa en timme, det var skönt och välbehövt! Förresten kommer han, Josefin, Caspian, Ellen (HOPPAS JAG?!) och Josefins systers familj hit i slutet av juli!! Det ska bli så himla kul! Dock är det synd att det nog är precis innan jag åker hem, men he kan inte hjälpas!
Hur som helst, sen tog jag, Tony och flickorna en cykeltur och jag hittade en perfekt liten slinga som går runt huset som jag kan cykla på. Perfekt för att ta en tur innan frukosten på morgonen, några varv där och vardagsmotionen är avklarad! Nu har jag också varit inne hos flickornas mormor, Agneta, och lånat med mig massa böcker. När Agneta är hemma i Sverige så går hon till secondhandbutiker och köper massor av böcker för typ 5-10 kr/styck och skickar dom i flyttlådor hit till Mallis så hon har massor att läsa! Riktigt smart. Så jag har suttit och grävt igenom hennes lådor och hittat de titlar ni kan se här nedanför. Fick även låna den gamla komediserien Kalla Fötter som jag faktiskt inte har sett. Sen hade hon också Nip/tuck och Six Feet Under att låna ut, så det ser jag fram emot!
Bjuder på en bild på min absolut bekvämaste mundering för "kalla" dagar.
Mina bästa skor som snart börjar bli alldeles för varma! Snyft. Otippat nog från H&M.
Lagomt sliten halvvägs in på min femmila-resa igår. Har en bild där jag äter bananen också, men jag kände att det blev lite för erotiskt för bloggen.
Mitt lilla bibliotek. Observera att The Fry Chronicles alltid har störst plats i mitt hjärta. Och Alva, anledningen till att det är världens cliffhanger är för att han inte har skrivit den andra boken än!! Om någon bok här är något som ni rekommenderar kan ni väl hojta till?

Ordbajsningar
Postat av: Alva

vilken söt tjej i spegeln!!!

2011-03-29 @ 12:19:09
URL: http://alvakling.blogg.se/
Postat av: TESS!

Men är inte The Fry Chronicles fortsättningen på Moab is my washpot?

2011-03-29 @ 18:21:33
URL: http://modertheresa.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0