"fullt upp"

Har varit mer upptagen än vanligt de senaste dagarna. Eller dagen. Igår och idag, alltså. Igår åkte jag och Agneta ut på en liten tur för att titta ut några bra cykelväger åt mig. Vi åkte ner till stranden S'Estanyol som var jättefin, jag kan tänka mig ligga där några dagar i sommar. Vi åkte även till S'Arenal och tittade lite där. Sedan åkte jag in med barnen på Kyrkis, alltså sjung och lek med barn på Svenska Kyrkan. Jessika kom dit och hämtade barnen och åkte hem, och jag stannade kvar tills kören började och sjöng med dom! Det är så himla kul att sjunga i kör, man får verkligen en endorfin-kick! Så jag tror det får bli min tisdagsaktivitet från och med nu. Sedan får jag också hänga med gratis på deras Valborgsfirande i Campos! Tydligen en stor brasa med middag, så sjunger kören såklart. Så det blir trevligt.
Idag har jag och Agneta varit till IKEA och gått runt lite grann, och även till Carrefour som är ett såkallat hypermercado. Det finns alltså ALLT där. Så den rundan lär jag ta själv nån gång och fantisera om vad jag skulle köpa om jag hade pengar. Ack.
Ikväll ska jag till Svenska Kyrkan igen för en liten filmkväll dom har. "I rymden finns inga känslor" visar dom, så det ska bli trevligt att få komma ut lite.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0