en spansk rubrik

Gud vad bitter jag kände mig när jag nu skulle logga in på blogg.se och hann tänka "alltså, FAN om ingen har kommenterat på mitt Spanien-inlägg nu" och sådant allmänt mutter. Men fem kommentarer på en söndag är inte fy skam! Jag har också insett att dom av mina läsare som inte pratar ett ord spanska lär ju få himla tråkigt eftersom min blogg nog kommer bestå väldigt mycket av dåligt översatta spanska skämt och såna saker. Och spanska rubriker, då. Fast nu kom jag inte på någon bra.
Sen lär det väl komma såna här långa inlägg också dom närmaste dagarna. Jag har ju ingen att vara med, och utbudet att "gå ut och hitta på något" är inte det största. Så mitt sociala behov får jag ta ut på bloggen.
-
Jag sov gott inatt. Jag saknade att ha Malins lilla, varma kropp att skeda, men jag måste erkänna att det kändes väldigt skönt att få ha en stor säng alldeles för mig själv. Dock är den så mjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen, det är som att ligga på ett moln! Och så har jag ett mjukt duntäcke och typ sex kuddar, haha. Och ja, duntäcke. Inomhus är det sviiiiiiiiiiinkallt, bra mycket kallare än vi någonsin hade i lägenheten i London! Och tydligen kommer det knappt bli varmare heller, dom säger att man går i bikini utomhus, men så fort man kommer in måste man dra på sig kläder och tofflor på fötterna. Men jag har en känsla av att jag kommer uppskatta det i sommar...
-
Vid sju imorse vaknade jag av att lilla Laura stod och skrek, stackarn hade feber och öroninflammation. Till slut tystnade hon, och jag hann tänka "Gud vad tyst det är här ute på landet. Bra mycket tystare än i Lond..." men sedan kunde jag bara tänka "var det där... en... TUPP?!". Jepp, vi har höns och tuppar ute på gården som golar. Sen hörde jag en åsna skria någon gård bort. Så... pittoreskt. Haha nej, det är faktiskt ingen fara, jag somnade om och vaknade av att Vanessa stod och knackade på min dörr och frågade om jag var kvar.
Jag åt frukost UTOMHUS!!!!!!!! AAAAAH solen sken som bara den och jag kan ju säga er att jag njööööt. Sen bjöds det på färskpressad apelsinjuice, eller zuma de naranjas, som Vanessa lärde mig att det heter. Det är ju egentligen tänkt att jag inte ska kunna spanska så att dom vill prata svenska med mig, så jag får spela dum ibland. "Häst heter CA-BA-LLO!" "jahaaaaaaaaa..."
-
Sedan tog vi oss ut på en biltur! Jag fick köra bil för första gången på några månader, och en minibuss för första gången i mitt liv! ROLIGT! Jag brände in i närmste byn, Llucmajor, och sedan ut på motorvägen till Palma!! Körde faktiskt inne i Palma också, men inte så långt, eftersom vi bara skulle till sjukhuset. Flickorna hade feber, så vi åkte dit för att få medicin. Sedan har vi inte gjort så mycket, det är ju som inte riktigt en jobbdag för mig idag, så jag har legat och solat hehe. Förlåt, det kommer aldrig sluta vara roligt att jag är här och ni andra sitter i snön. Så ja, jag kommer skryta som satan för att ni ska bli avis. Sorry. Fast egentligen inte.

Ordbajsningar
Postat av: Mamma

Wow, du körde bil med en gång! Och en minibuss. Jag har ju också kört i Palma och det är ju alltid intressant... Vad kul att höra att det verkar bra! Fräscht rum! Vart är det du ska hitta någonstans på måndag? Mamma

2011-03-20 @ 15:59:15
Postat av: Jennie

ååååååååh du kommer bli värsta chokladkvinnan ju...... åhh jag vill också sola.. åh åh åh åh ååhh



hihi men jag är glad för din skull!



PS. COOLT med minibuss! D.S

2011-03-20 @ 16:24:26

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0