ay ay ay

Si, si, si, estoy en España!
Jag har nu varit vaken sedan fem imorse, och sovit mindre än fyra timmar i natt. Så jag ska snart gå och lägga mig. Men först måste jag ju självklart uppdatera bloggennnn.
Resan var tämligen händelselös. Jag kan berätta om mina spanska upplevelser istället. Jag satt och väntade på Madrids flygplats, och läste min bok (Stephen Fry's auto-biography, finns typ ingen coolare, roligare, smartare och mer inspirerande person än honom. Googla och läs allt av honom.) och tjuvlyssnade på spanskan runtomkring mig. Sedan insåg jag att jag inte hade ställt om klockan på mobilen, så jag vågade mig på att fråga mannen bredvid mig.
- Qué hora es?
- Son las tres.
- Gracias.
YAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!! Jag klarade av ett samtal på spanska!!!!!!! Det bara spratt i kroppen och jag kände att jag verkligen var ute på äventyr. Senare på planet frågade en man om han kunde hjälpa mig med väskan. Vet ni vad jag svarade då? "No, gracias!" Rösten inom mig hoppade upp och ner och vrålade "LYCKA! FRAMGÅNG! SUCCÉ!" och jag skuttade glatt till min plats. Väl där satt en kvinna längt ut, och jag skulle längst in. Här utmanade jag inte mina språkkunskaper, utan pekade bara lite menande på min plats längst in. Hon fattade direkt och ställde sig upp för att släppa förbi mig.
"Gracias, sil vous plait!"
FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det som gick så bra. Jaja, lite kortslutningar får jag väl dras med så här i början. Jag måste lära mig vad "kortslutning" eller "hjärnsläpp" heter på spanska så att jag kan förklara mig någorlunda i fortsättningen. Fram tills jag har lärt mig det nöjer jag mig med ordet "stupido".
-
Mamma Jessika och flickorna Vanessa och Laura väntade på mig på flygplatsen, och det var inga konstigheter där! Vi åkte hem, jag har packat upp alla mina grejer (Malin, var stolt över mig!) och har redan fått en jävla ordning! Vi har även ätit (för mig) världens lyxmiddag, som smakade gott efter en dag helt utan mat. Bjuder på några bilder jag tog på mitt rum (Jessika kom på mig, haha) innan det blev alldeles för nedstökat av mina grejer.
Jag och Lille Skutt trivs! Klaga inte på dåliga bilder, det kommer fler någon annan dag!
-
Kan fortfarande inte riktigt vänja mig vid att folk tror att jag faktiskt är spanjor! Spanjorerna talar spanska med mig utan att tänka och engelsmännen frågade hela tiden om jag skulle hem och hälsa på släkten när jag sa att jag skulle till Spanien. Kanske har jag hittat hem ändå, haha? I och för sig trodde dom i England att jag var engelsk också. Enda skillnaden här är väl att allt faller sönder så fort jag öppnar käften.
- De donde eres?
- Öööh, såj sveka!
- LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Imorn ska vi ut och köra runt i området, så jag vet vart tusan jag ska någonstans på måndag. Det ska bli sjukt spännande, ser väldigt mycket fram emot det!

Ordbajsningar
Postat av: Hanna

ÅÅH! Äventyr minst sagt!! Så himla häftigt :) cooling du är!



KRAM

2011-03-19 @ 23:18:30
Postat av: Pappa

Rummet ser väldigt fint ut. Vilken skillnad mot London! Tack gode Gud att du är framme. Hoppas du ska trivas bra.

2011-03-19 @ 23:42:11
Postat av: Alva

All lycka till dig syster! Läser din blogg hela tiden

2011-03-20 @ 00:54:31
URL: http://alvakling.blogg.se/
Postat av: Jonas

ÅÅÅH vad roligt!!! Nu är det avundsjuka! Har ingen aning om vad "hjärnsläpp" heter, men säg gärna till när du tagit reda på hur man kan uttrycka det! =) =)

2011-03-20 @ 01:20:37
Postat av: Malle

Åh vad kul att du är framme och att allt har gått bra!! Blev lite orolig för dig igår, haha. Fan vad frääääscht rum du fick då.. Själv får man plågas i möglet ett tag till. Men nu är iallafall becky här!! Hon bokade en ny biljett och kom vid 4-tiden igår :) vi gick och åt på the cow, hehe kändispuben ;) spottade dock ingen känsid :( jag saknar dig redan och hoppas att du får det suuuuuper nu!! Njut av värmen!! Kan vi skypa någon kväll i veckan? Pussssss

2011-03-20 @ 11:27:11

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0