TJOHO!

Jag förstår att ni är nyfikna nu, vaaa?
Intervjuerna gick bara bra! Norrlänningen Kajsa på Smålands Coffee sa att hon tyckte om mig, och imorgon får jag veta mer hur det gick där. Det var bra arbetstider och verkade riktigt trevligt, dock är det en ganska bra bit ifrån mig och timlönen är £5,80, så inte sådär idealt...
Jag kom precis hem från den andra intervjun på Daylesford Organic, och den gick OCKSÅ väldigt bra!! Ska dit imorn och provjobba i två-tre timmar, och efter det verkar jag få veta om jag har fått det eller inte! Fördelarna med det jobbet är att oddsen är NAJS (dom ska fylla två platser och har bara intervjuat mig och en till tjej...), det ligger typ fem minuters promenad härifrån, lönen är ganska bra på lite mindre än £1000 i månaden (+ konstant bonus i slutet av varje vecka och dricks!) och man får 50% rabatt på maten om säljer där, vilket är naaaajs. Några nackdelar kommer jag typ inte på, så jag hoppas verkligen att jag får det jobbet!!
Allt som allt är jag väldigt nöjd med dagens bravader, och jag tror att jag imorn kommer att ha ännu mer spännande att berätta om efter att ha provjobbat! Tack för alla lyckönskningar, förresten! Det är säkert det som har hjälpt mig!

Ordbajsningar
Postat av: Olof

Det finns inget som heter tur, det säger Obi-Wan. Du får jobb för att du förtjänar det! ;)

2011-01-18 @ 18:50:50
Postat av: Mamma

Snyggt jobbat så här långt! Jag håller med Olof, får du jobb är det för att du förtjänar det! Puss



Mamma

2011-01-18 @ 19:52:02
Postat av: TESS!

GRATTIS :D

2011-01-18 @ 20:36:34
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Pappa

That's my girl!

2011-01-19 @ 07:27:51

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0