Renassaince Life

Idag har försäljningen gått riktigt bra, faktiskt! Jag fångade någr beställningar, och bland annat fick vi ta emot en beställning från Harrods!! Så riktigt spännande att kunna säga att märket säljs på både Harrods och Selfridges. Jag tror Linnea, som hon heter, är riktigt nöjd med mig. Om jag har tur får jag en liten bonus imorn, då det är sista dagen. Hoppas hoppas!

Malin är fortfarande sjuk (om inte sjukare), och jag håller mig på avstånd eftersom jag inte vill ställa in mina INTERVJUER imorn. Är inte så jättenervös, jag försöker tänka att jag bara ska vara mig själv så går allting bra. Typiskt mig att istället oroa mig för vad jag ska ha på mig för kläder, som om det är viktigast?
Annars springer jag ärenden till Boots, som är typ som Apoteket. Har köpt lite medicin åt Malleballe och också lärt mig att här heter Libresse Bodyform och Axe (uttalas som Gimli från Sagan om ringen säger det) heter Lynx. Lite knäppt.
Kände mig för övrigt som världens Londoner när jag imorse skulle ta tunnelbanan och hoppade in i vagnen preci när dörrarna stängdes utan att röra en min. Jäääh. Dessutom har jag äntligen lärt mig att titta åt höger först när jag kommer till ett övergångsställe. Inte så mycket jääh, men lite mmhmm.

Ordbajsningar
Postat av: Pappa

Lycka till med intervjuerna imorgon. Här håller vi inte bara tummarna, vi knäpper händerna för det.

2011-01-17 @ 21:05:31
Postat av: Mamma

Jag är så stolt över dig, Ingrid! Lycka till med intervjuerna!

2011-01-18 @ 10:10:36

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0