Första utekvällen

Igår blev det en liten halvspontan utekväll med start på Aldridge Road Villas. Egentligen hade vi ju planerat med våra rumskompisar att gå ut ikväll, fredag, men sen skulle en av dom åka hem till Sverige under fredagen, så vi flyttade det till igår istället. Rumskompisarna, Miranda och Fredrika, är ena festglada tjejer och började förfestandet redan vid tretiden på eftermiddagen. Jag och Malin är väl inte riktigt så rutinerade, så vi stannade hemma ett ganska bra tag och gick inte ut förrän vid nio. Ungefär så här gick tankegångarna under dagen:
"Nääe, men guud, orkar vi gå ut? Ska vi? Näeejjj, vi städar lägenheten istället... Nu då? Ska vi ut? Men näe, vi orkar inte... Eller?" och någon timme senare "men VAFAN, vi är ju i LONDON!! *crankar Sexy Bitch*"
Tänkte visa upp mina julklappshandskar jag fick av min käre broder!
Vi hamnade på en tunnelbanestation som hade lika många trappor som Sveriges högsta fyr (enligt Malins pappa). nämligen...
Jepp. 193 trappsteg. Det tog oss en tid, och idag känner jag av det i benen.
Eftersom tunnelbanan stänger klockan 00.00, så håller inte utekvällarna på så länge, och det är väl därför många börjar förfesta tidigare. Dock kände både jag och Malin att det här passade oss lite bättre, så vi var hemma innan tolv och låg i sängen till halv ett. Ganska skönt, faktiskt.
Vi mötte upp Miranda och Fredrika i Covent Garden på en bar som heter Road House. Det var faktiskt riktigt härlig stämning där, men det kanske beror på att det var Happy Hour och drinkarna kostade £5 och dom hade shots som smakade bubbelgum.
Malin och Miranda
Från vänster: Svensken Madde, rumskompisen Fredrika, Malle, rumskompisen Miranda.
Vi stannade där en liten stund, men kände att vi hellre ville dansa, så vi fick instruktioner om hur man skulle ta sig till ett dansställe som heter Los Locos som skulle ligga i närheten. Efter att ha virrat runt ett tag hittade vi stället. Vi kom in gratis och tänkte "YESSSS, vi är heeetaaa" (med ljus röst betoning på "heeetaa"), men när vi gick en trappa ner var det INTE EN KOTTE DÄR. Alltså, det är inte en överdrift heller, det var inte en enda person på hela stället. Det stod en tjej i baren och en kille i DJ-båset, and that's it. Vi tänkte att det var tur att vi fick gratis inträde, annars hade vi ju smällt av. Hur som helst gjorde vi det bästa av situationen, önskade Sexy Bitch av DJn och dansade alldeles själva på dansgolvet. Dom måste ha trott att vi var höga eller något, när vi knappt var berusade.
På grund av att vi var helt ensamma tog vi en hel del knäppa bilder. På inrådan av Malin kommer dessa bilder nog aldrig se bloggens ljus (eller vad man ska säga), men här är någon i alla fall.
Denna gick Malin med på att lägga upp bara för att visa att det faktiskt var helt tomt.
Lägger upp en mindre smickrande bild på mig också, så Malin inte blir ledsen över alla fula bilder på henne, haha.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0