Arrived in LONDON

TJOHO! Nu är vi alltså ÄNTLIGEN framme i London!!! När vi landade på Heathrow (Malin klarade sig bara bra under hela flygresan!) tog vi direkt en taxi eftersom vi inte orkade med att hamna vilse på något sätt. Väl framför lägenheten kom vår rumskompis Miranda, en annan svensk, ut och mötte oss och visade oss in i lägenheten. Den ligger på markplan, och är väldigt, väldigt liten. Vi har dock det största rummet, och om man möblerar om lite grann får man nog plats med en madrass på golvet! Det luktade sjukt unket när vi kom hit, men efter att ha tänt ett av Malins doftljus blev det genast lite mer behagligt.
Glada tjejer på planet. Klaga inte på Malle, hon var nog ganska rejält rädd där, skulle jag tro!
Hur som helst, när vi väl tittat runt i lägenheten (vilket inte tog lång tid), började vi packa upp för att göra oss mer hemmastadda. Så nu är väskorna undanpackade (står bakom en gardin eftersom vi inte har något utrymme under sängen och det inte finns något sorts förråd eller liknande) och alla kläder ligger ihopvikta i garderoben utan dörr. Öh.
Sen har vi också hunnit ta bussen ner till Notting Hill Gate för att fixa nya mobilnummer, äta lite middag och handla mat. Vi åt på McDonalds, och handlingen på Tesco var då inte fy skam. Vi handlade mat för kanske... 1-2 veckor för bara £32, alltså runt 350 kr. Så ganska mycket billigare än Sverige. Dock blev det väl ganska mycket typ... havregryn för att göra gröt och typ spaghetti, men det som förvånade mig mest var att vi fick 2x800g köttfärs för £6!!! Kan ju tillägga att ett pund är 11 SEK, så. Ja, vi är nöjda!
Imorn har vi bestämt oss för att unna oss en liten "turistdag", nämligen gå runt lite här i området och kanske åka ner på Oxford Street eller nåt och kolla shoppingen. Dessutom ska vi förbi till vår landlord och betala security deposit på runt 6000 SEK/person. På onsdag börjar jobbsökandet, och då ska vi också förbi på Svenska Kyrkan på en Ung i London-träff! Förhoppningsvis kan vi få träffa lite härliga personer där!
Ja, det kommer nog bli många bilder på Malin/mig själv med captions som "FÖRSTA ___  I LONDON!!". Vi kan inte riktigt fatta att vi är här, att vi kommer vakna i LONDON imorgon osv osv osv. Det hela är väldigt overkligt, men det känns fruktansvärt kul. Oj oj oj.
Justja, det här är mitt mobilnummer nu. Har inte aktiverat det riktigt än, men det blir väl senare ikväll, antar jag. Hur som helst använder jag INTE mitt gamla nummer (070-6309921), däremot har jag kvar det ifall jag kommer tillbaka till Sverige senare. Vill ni ha tag på mig eller SMSa eller något, så är det detta nummer som gäller: +0044(0)7856 073 308.
Juste, om någon vill kolla in Malins nystartade blogg NOT IN HELL (mitt påfunt, ganska fiffigt, va?) så kan ni kolla det på notinhell.blogg.se!

Ordbajsningar
Postat av: Anonym

åååååååååååååååååååhhhh iihihihi så himla SCHPÄNNANDEEE!!



Men alltså, jag förstår mig inte på ditt mobilnummer? Vaddå parantes? Nu låter jag som en riktigt dum svensk.. Och MÅ SÅ VA!



Jag önskar dig/er all lycka i hela looondon, hihi kram!

2011-01-10 @ 21:18:43
Postat av: Jennie

du kanske fattade att det där var jag? :))

2011-01-10 @ 21:19:21
Postat av: linnie

låter helt underbart!!! även om jag är glad för eran skull måste jag egoistiskt säga att jag sitter här småbitter över att inte jag är där.. haha :P



otroligt att det kunde vara billigt också med maten! när jag var där köpte jag typ en smoothie för 30 spänn.. haha. aja man kanske bara behöver hitta rätt ställen att handla på. är det nåt willies-liknande ni handlade på eller? vad kostar subway-biljetterna? har ni internet i lägenheten? du kommer få många drygfrågor av mig framöver.

2011-01-10 @ 21:50:19
Postat av: Hanna

NIIIIICE!!! Så himla coolt och spännande och roligt! Ni kommer få det kanon!! Fortsätt den braiga uppdateringen :)

KRAM

2011-01-10 @ 22:04:06
Postat av: Pappa&Josefin

Vi ser att du är glad! Det är underbart. Ta djupa andetag och njut. Det är jättespännande.

2011-01-10 @ 22:23:33
Postat av: Jonas Karlsson

Ja, spännande!!! =)

2011-01-11 @ 21:52:57

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0