söndag tråkdag

Åh, jag fattar inte vart jag fick det ifrån att fira chinese new year skulle vara en lugn och trevlig liten utflykt för dagen? Hela dagen började med att jag gick ned till Notting Hill Gate för att äta frukost (vi hade ingen mat hemma förutom typ... köttfärs) och gå på toa (vår toa funkade fortfarande inte). Först går jag in på Starbucks, men där har dom tydligen ingen kundtoalett. Nähäpp. Går till ett Starbucks runt hörnet, går på toaletten där, men kan inte beställa mat eller kaffe, eftersom dom inte tar kort! Bah va? Har jag hamnat i typ nåt alternativt universums motsvarighet till Flurkmark eller nåt? Befinner jag mig inte just nu på ett Starbucks, mitt i Notting Hill, i London? Jag känner mig som världens storstadsbitch när jag irriterat säger "you just lost yourselves a customer!!!" och stormar ut därifrån.
Sätter mig på tunnelbanan för att åka till Leicester Square och nyårsfirandet. Väl där är det alltså KÖ till att komma upp ur tunnelbanan. Någon som läste mitt inlägg från gårdagen om att jag nästan får torgskräck när det mycket människor ute? HEEELT SMOCKAT MED MÄNNISKOR!! Man kan som inte röra sig någonstans, utan jag bara åker med strömmen som ett gäng sillar och uppför gatan till China Town. Väl där inser jag att det typ inte ens är några aktiviteter eller något som är roligt, utan folk... är som bara där. Jaha?
Det är vid detta ögonblick som jag inser att jag måste ta mig bort därifrån, eftersom jag nästan håller på att få panik. Självklart går det inte att röra sig ens lite grann. Jag var så sjukt nära att bah vråla "I HAVE A BOOOOOOOOOOMB!!!" så att polisen bara kunde komma och eskortera mig därifrån. Jag kunde bara se tidningarna dagen efter framför mig. "Swedish food-deprived girl panics during chinese new year - threatens with bomb".
Hungrig som aldrig någonsin förut sätter jag mig på ett Burger King, nafsar på en hamburgare och åker hem. Sur.
Här är enda dåliga bilden jag lyckades knäppa innan paniken satte in. Håll till godo.
Nu har jag, Alena och Fredrika dragit ett ryck och städat hela lägenheten. Det var väldigt välbehövt, fruktansvärt äckligt här, faktiskt. Men nu är det rent och fint och luktar citron! Åh, Malle kommer bli så glad när hon kommer hem!

Ordbajsningar
Postat av: Jennieeee

men det var tjusiga ballonger i alla fall!



Ps. Varför tar inte ett STARBUCKS kort??? Jag tror dom bara ville vara elaka mot dig, dom var säkert avundsjuka på dig. För att du är så snygg, sexig och singel och inte dom!



PUSSS

2011-02-06 @ 20:42:20
URL: http://jenkla.blogg.se/
Postat av: Jennieeee

men det var tjusiga ballonger i alla fall!



Ps. Varför tar inte ett STARBUCKS kort??? Jag tror dom bara ville vara elaka mot dig, dom var säkert avundsjuka på dig. För att du är så snygg, sexig och singel och inte dom!



PUSSS

2011-02-06 @ 20:43:09
URL: http://jenkla.blogg.se/
Postat av: jennie

jag hatar fyllekoder

2011-02-06 @ 20:44:08
Postat av: LN

HAHAHAHAHA LOL på bomben, fast det var seriöst smart

2011-02-08 @ 11:16:26

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0