JENNIE

Har haft världens bästa samtal med världens bästa Jennie. Jag tror vi är inne på fjärde året av vänskap nu, och det är nästan så att vi har upplevt alla olika sorters vänskap nu! Vi började liksom som MSN-ragg, hur många kan säga att dom träffade sin bästa vän över internet, liksom??
Nej, men det finns mycket som går att säga om Jennie, men skulle jag skriva ner allt, då skulle jag sitta här och skriva tills fingrarna blöder. Jag har så sjukt många minnen med henne, och jag tror hon är en sån person som jag kommer att ha kontakt med livet ut. Om ni har haft turen att lära känna Jennie, då kan ni skatta er lyckliga! Hon är väldigt speciell, ibland får man ta det hon säger med en nypa salt, men hon är faktiskt helt och hållet underbart, och en av dom bästa personerna jag tror jag någonsin kommer lära känna. En fruktansvärt bra vän.

Ordbajsningar
Postat av: Jennie

meeeen! Ingrid... Nu gör du mig sentimental och bölig igen... Åh, tack för alla fina ord. Efter samtalet igår hoppas jag du vet att jag känner likadant för dig!! Min finfina inkrif!



Så glad att jag har dig! Och jag ser fram emot dom där hoppbilderna på oss när vi är si sådär 80. It's gonna be legend... Waaait for it!... DARY!



Puusssssssssss på pungen!!

2011-02-06 @ 12:18:25
URL: http://jenkla.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0