GORDON FUCKING RAMSAY!!!

AAAH JAG HAR TRÄFFAT GORDON RAMSAY! Eftersom det är Red Nose Day, typ välgörenhetsdag här i London. Så Gordon hade fixat så han skulle stå och servera curry och annan indisk mat i östra London, på Brick Lane. Så självklart tog jag mig till Brick Lane.
Här nedan kommer lite bilder, längst ner kan ni läsa mitt samtal med honom, ORD FÖR ORD, eftersom det inte var så långt, hahaha.
Här tittar han alltså RAKT på mig. Det är ett under att bilden ens blev stadig eftersom jag blev så chockad att jag hoppade till och typ skrek rakt ut samtidigt. Fruktansvärt pinsamt, men han skrattade typ till lite.
När det blev min tur kom jag fram och fråga lite försiktigt:
Jag: ... Can I shake your hand?
Gordon: Of course you can, what's your name?
Jag: EEEH INGRID!!
Gordon: Right, Ingrid, nice to see you, my darling. Thank you for coming. What would you like to eat?
Jag: I don't know, whatever you are serving.
Gordon: Haha, okay, then butter chicken it is!
Jag: I'm a really big fan!!
Gordon: Thank you so much, have a nice day!
Okej, nu låter ju det där superlame egentligen, men han var jättelugn (inte arg och skrek, haha) och värsta trevlig, och han pratade som MED MIG, inte med någon annan, så det kändes helt sjukt speciellt. Är fortfarande helt skakis och glad och ler ut i tomma intet. Det här gjorde verkligen mitt ÅR, fy vad jag är glad.
Justja, maten jag köpte av honom. så här lite för £5, ganska lite tycker jag... Men nu kan jag i alla fall klå pappas sugiga historia om att han har stått utanför Gordon Ramsays restaurang - JAG HAR BLIVIT SERVERAD MAT AV GORDON RAMSAY!!

Ordbajsningar
Postat av: Pappa

Okejdå, du klår mig med hästlängder! Fast det hade varit roligare om han hade varit arg på dig, då hade han levt upp till sitt rykte. Nu var han bara en blek figur som serverade curry. Visst bokade du in oss för att träffa honom då vi kommer?

2011-02-04 @ 15:28:51
Postat av: Jonas Karlsson

Alltså jag blir typ till mig av att läsa det!!! Fast jag tycker inte att jag är ett speciellt stort Gordon-fan egentligen... Men jag vet inte vad: jag blev jätteglad och typ skakar på huvudet av lycka =S

2011-02-05 @ 22:42:20

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0