En torsdag

Jag gick ut på en liten promenad, men glömde mina CVn. Klipskt gjort. Hur som helst gjorde det inte så mycket eftersom jag inte hittade något ställe jag skulle vilja söka jobb på ändå, så. Istället tog jag lite bilder för att muntra upp bloggen lite granna! Måste bara säga att vädret här i London idag och de kommande dagarna är alldeles underbart! Det kändes som första vårdagen någon gång i april och jag fick nästan känslan av att skolan skulle sluta snart, haha. Härligt var det i alla fall!
Vi blev förundrade över att det fanns blommor i rabatten! Dom var förmodligen planterade, men det behöver man inte tänka på.
SER NI HUR HÄRLIGT BLÅ HIMLEN ÄR?!
Tänkte bjuda på en lite mer uppdaterad bild på hur jag faktiskt ser ut nu för tiden. Dock ser det ut som jag försöker mig på en kontaktannons eller nåt. "Glad tjej på 19 höstar söker mogen kille som gillar långa promenader på stranden och trevliga hemmakvällar! Du får gärna vara in to bondage and S&M. Svara till 'chicadesperada_91'"
TITTUT!!!!

Ordbajsningar
Postat av: rebecka

Fota området där ni bor så man får se alla fina hus!! Fan som det är nu skulle ni lika gärna kunna bo i något ghetto och bara åka dit och fota gatunamnsskylten.....

2011-02-04 @ 08:20:14

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0