några tankar

Några tankar som jag har tänkt idag:
  • Måste jag ringa HFAB personligen och skälla ut dom för att få elementen påslagna? Hela dagen har jag haft på mig långkalsonger under byxorna, min tjockaste kofta och tjocksockar på strumporna, men ändå fryser jag.
  • "Julen är ju en högtid med hög mysfaktor... ja, lite av en festernas fest!" - Ernst Kirchsteiger. Den där mannen är ju bra otrolig.
  • Jag gråter aldrig så mycket till en film som jag gör under begravningen i Fyra bröllop och en begravning. Verkligen världens finaste tal och dikt. Snyft.
  • Ska detta bli kvällen då jag till slut ser Twilight? Jag har aldrig velat spendera pengar på den eller tid på att ladda ner den (inte för att jag laddar ner filmer eftersom såna hemska aktiviteter enbart utförs av onda människor som även flår hundvalpar och trycker in mjuka bebishuvuden så dom blir knöliga), men ikväll går den på TVn och då kanske jag ska passa på? Dock känns det inte så lockande att se den själv utan att ha någon att lola den med...
  • Jag har skrivit klart den första frågan på tentan och har goda förhoppningar om att bli klar med den innan julafton.
  • Jag hade kunnat åka hem till Umeå redan nu eftersom jag inte behöver gå på några föreläsningar i veckan och så gott som gjort klart hela grupparbetet redan. Jag vill åka hem nu, faktiskt.

Ordbajsningar
Postat av: LN

bara en vecka kvar!!1

2011-12-13 @ 19:40:50

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0