DET SVED

Satan vad det svider i den virtuella plånboken just nu. Har precis bokat klart allt inför resan till Prag, och flygresan från Halmstad-Stockholm i november kostar 1845 kr. Flyg Prag-Stockholm tur och retur + hotell i sju nätter = 1882 kr. Sån sjuk skillnad, förstår verkligen inte varför det ska vara så jävla dyrt med att flyga inrikes i Sverige, det är verkligen alltid det största problemet. Ja, ja. Jag fyller faktiskt 20 år i slutet av september, och då jag inte riktigt är i en position där jag kan få högvis med fysiska presenter från mina släktingar så lär jag önska mig en insättning på kontot istället, så det får gå!!
Lalala. Imorn ska jag på en föreläsning på skolan om Effektiv Studieteknik, vilket jag kan behöva, och på torsdag börjar skolan, yaaay. Och på fredag bär det av till Stockholm, ska bli så himla roligt att få träffa Becky, Malle, mamma och Ellen!! Skönt skönt.

Ordbajsningar
Postat av: Olof

Det du spenderar på att resa runt i Europa spenderar jag på att operera ut en visdomstand... Det kunde varit värre :P

2011-08-31 @ 00:42:14
Postat av: Hanna

Förstår att du kommer ha fullt upp i helgen men får du någon minut över att ha tid att springa på mig på stan eller så, så säg till :) Kram

2011-08-31 @ 11:10:36

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0