Tiggarstråt

Idag har jag varit en lietn sväng på IKEA i Palma och gått omkring och bara tittat lite grann. Och insett hur mycket jag saker jag faktiskt behöver köpa när jag flyttar. Nu kom jag på att jag kanske inte har berättat om mina planer inför hösten här på bloggen? Tror inte det, eftersom min egen mor inte visste någonting om det. Oh well. Jag har i alla fall sökt en utbildning i Halmstad där jag förmodligen kommer att komma in. Högskolan i Halmstad har väldigt många studentlägenheter som dom hyr ut till väldigt bra priser, så det är förmodligen i en sån liten etta jag kommer bo i tre år framöver. Så det är ungefär så det ser ut.
Eftersom jag sålde min del av alla möbler och all inredning till Björn när jag flyttade till London, så har jag ingenting att dekorera min framtida lägenhet med. Så jag tänkte ge mig ut på tiggarstråt och uppmana alla som läser denna blogg (det är faktiskt en hel del människor nu för tiden!!) att rensa ur förrådet och skåpen efter saker som dom inte behöver och skulle kunna tänka sig att skänka till lilla mig. Jag behöver verkligen ALLT, allt från säng, TV, skrivbord, bord, stolar till strykjärn, kastruller, bestick, tallrikar, dukar, disktrasor (fast det kan jag väl i och för sig köpa nytt, när jag tänker efter...), decilitermått, bokstöd, häftstift - YOU NAME IT! Allt är till hjälp, eftersom lönen jag får här på Mallis (60 euros i veckan) inte är mycket att spara av. Jag kommer att vara hemma i Umeå första veckan i augusti och kan då hämta upp varenda liten pinal som kan tänkas skänkas till detta VÄLDIGT välgörande ändamål!
-
Tack för att just Du har tagit dig tid att läsa detta meddelande från Rädda Ingrids Mentala Välbefinnande - en organisation som koncentrerar sig på att rädda Ingrids mentala välbefinnande. Bidrag i alla dess former och slag är varmt välkomna! För att bidra med en valfri summa pengar, var god kontakta organisationens huvudansvarige, Ingrid, på mailadress [email protected]. Kommer du att befinna dig på västkusten under sommaren och vill hjälpa till på annat sätt? Anmäl dig i kommentarerna nedan för att frivilligt delta i en recension av staden Halmstad, allt för att Rädda Ingrids Mentala Välbefinnande! (Detta meddelande har blivit godkänt av staten)

Ordbajsningar
Postat av: Pappa

Jag lägger undan ett duschdraperi med blodiga händer på, några gardinstänger, en rullgardin. Men jag undrar om du verkligen ska ordna med möblerna i Umeå - hur har du tänkt att få ner dem till Halmstad? Jag vägrar köra med släp dit ner, det tar två dagar enkel väg.

2011-04-05 @ 16:19:58

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0