shoppiiiing

Jag får ju lite bättre betalt här, och i och med goda nyheter om skatteåterbäring med mera, kände jag att jag fick unna mig själv lite nya kläder. Så jag tog mig in till Palma idag och vandrade omkring lite grann, hittade en del snygga grejer. MIRA!
Så här ser jag ut nu för tiden. Observera den helt magnifika hatten som numera kommer sitta som fastsydd på mitt huvud! LOVE IT!
Hittade den här helt underbara skjortan på Stradivarius (den är obeskrivligt mjuk) och två bandeaus för bara 20 kr styck! Mycket stiligt. Och den här kjolen hittade jag på H&M. Visst ser jag väldigt fransk ut med hatten och allt? Det saknas bara att jag sitter på en vespa med ett vinglas i min hand. Oh lala.
Vafan, det blev ju bara två bilder. Jag är så fruktansvärt dålig på att ta kort, och min kamera är så dålig. Borde verkligen investera i en ny (och några fotokurser eller nåt), för kameran hänger verkligen med mig överallt, och jag TAR mycket kort, men allt är ju så himla fult och dåligt så jag kan som inte lägga ut något. Bläk. Ja, ja, två egobilder blir väl bra för idag.

Ordbajsningar
Postat av: jennie

ååh vad fin du är! Alldeles brun och i fina kläder.. Looovelyyyy!



Och typiskt dig att köra vespa med vinglas i handen!!

2011-04-12 @ 23:30:43
Postat av: Mamma

Jättefin du är! Kram

2011-04-13 @ 10:27:50
Postat av: Pappa

Jag gillar hatten! Jag har ju tjatat länge om att du ska ha basker eller andra saker på huvudet, eftersom det klär dig väldigt bra.

2011-04-13 @ 10:28:24
Postat av: Alva

ingrid goes foki!!!

2011-04-13 @ 16:14:36
URL: http://alvakling.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0