Lite nytt

Jag har skjutit lite grann på att berätta här på bloggen om vad som händer här på Mallis, dels för att det inte riktigt har varit bestämt och dels för att jag inte vill såra någons känslor. Men nu har jag inte så mycket att göra (sitter barnvakt) och insåg att jag faktiskt inte vet hur mycket tillgång till internet jag kommer att ha, så nu är det väl lika bra att berätta. Oj, vilken uppbyggnad jag råkade göra, menade inte att göra det hela så dramatiskt! Jag ber om ursäkt i förhand. Ja, ja.
Jag har i alla fall bestämt mig för att byta familj här på Mallorca. Familjen Ekman Mayol klickade inte så jättebra, och så fort jag började se mig omkring efter en ny familj så hittade jag en! Så på söndag kommer jag att flytta hem till los Romeros, en spansk familj som bor i Binissalem, en by ungefär mitt på ön. Dom har två pojkar, Milo och Cyrus. Dom är 4 och 2 år gamla, men nu vet jag inte riktigt vem av dom som är vad. Observera också att deras namn tillsammans blir Miley Cyrus, något som jag aldrig kommer tycka är tråkigt. Hittills har jag bara träffat föräldrarna, och dom är verkligen jättetrevliga! Jag brukar egentligen inte beskriva folk som "coola", men dom här är verkligen COOLA! Jag kommer få 80 euros i veckan för ungefär 30 timmars arbete, och jobbar jag extra får jag betalt i timlön. Dom betalar även månadskort för tågresor åt mig, vilket är skönt. Sedan verkar det som att jag kommer få en egen våning i huset, med sovrum, sitting room och badrum för mig själv, vilket känns ännu skönare. Dock har dom tydligen nyss flyttat in, mamman ringde mig igår och sa att hon var på väg till IKEA för att köpa en säng åt mig, haha.
-
Av olika anledningar väljer jag att inte gå in på detaljer varför jag har slutat här hos den svenska familjen. I slutändan trivdes jag inte särskilt bra, och det är väl det som är viktigast. Dock är jag, än så länge, väldigt nöjd med den här nya familjen, så jag tror det kommer bli jättebra med allt! Har verkligen bra vibbar av dom, så vi får hålla tummarna att allt går vägen! Så på söndag flyttar jag alltså dit. Har inte frågat hur det står till med internet, i och med att dom är ganska nyinflyttade. Men samtidigt verkar dom väldigt moderna... Ja, ja, ni lär väl alla märka hur det blir!

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0