lite bilder

Har inte så mycket att berätta om, så jag tänkte bjuda på några bilder som jag tagit de senaste dagarna.
Inne i Palma, på torget Placa Major, så står det ett gäng fula utklädda människor, som liksom inte GÖR någonting!! De roligaste tyckte jag var Dracula som låg i sin kista, en Jesus med solglasögon och världens läskigaste Musse Pigg? Dom gör alltså ingenting, dom bara sitter där och vill ha pengar för att dom är utklädda, typ. 
Jag tog en promenad häromdagen och kom till ett hus som var helt fallfärdigt och igenbommat. Grinden hade massa lås på sig, vilket jag tyckte var konstigt eftersom det var tydligt att ingen bodde i huset. Så jag kikade in, och på gården var det FULLT AV COLLIES! Alltså hundar! Lassie! Minst tio stycken! Jag fattade ingenting. Är dom inlåsta där inne, eller? Finns det vilda collies?
Min nya favoritskjorta som är helt obeskrivligt mjuk.
Min nya ring som är så nätt och fin.
-
En annan fruktansvärt konstig sak som hände idag var när jag satt på tåget på väg hem från Palma. Mitt emot gången satt en man och tog kort på mig med sin mobil!! Han hade blixten på och tog hur många kort som helst. Jag tittade rakt på honom som om han var galen, men han bara fortsatte. Hur creepy som helst. Till slut bytte jag plats i tåget, då satt han och kikade över sätena på mig och sträckte upp mobilen ovanför för att fortsätta ta kort?? Det var hur himla konstigt som helst, jag förstår mig inte på en del människor?!?

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0