flygande bajs

Sitter och kikar på flygresor hem till Sverige/Umeå för augusti... Att det ska vara så himla dyrt? Det är typ minst lika dyrt hem till Umeå som det är till Stockholm, så jag lär ju flyga direkt hem... Sedan passade jag även på att kolla hur mycket det kan kosta att komma till Halmstad helgen 23-25 september, och det går ju bara på runt 1400 kr för den som vill komma och hälsa på då! Om det är någon som inte förstår varför dom ska komma just den helgen kan jag ju berätta för er att det är min födelsedagshelg! Och om du inte vet det så vill jag inte att du kommer!!!!!!
Annars då? Jaa, du, lustigt att du frågar. Det vankas lamm till middag (YUM?!) och så ska jag packa mitt sista pick innan flytten imorn bitti. Förhoppningsvis har jag då internet där, annars kanske det lyder lite bloggtystnad. "OH SHIT, BLOGGPAUS, VÄRSTA STORA BLOGGAREN". Jag vet. Käften med er.
Tänkte bjuda på en bild, och det blev den här. Kvällen innan resan till London hemma hos Malins pappa i London. Jag tror jag kände mig rik och ganska nervös.

Ordbajsningar
Postat av: Pappa

Har du kollat med Norwegian? Jag vet att det också finns möjlighet att åka hem med charterbolagen på lediga platser, men då måste man ha kontakter och man får inte reda på det förrän samma dag.

2011-04-11 @ 09:45:35
Postat av: dotter till pappa som bor i london (?)

Sedan när bor min pappa i London INKY, VA VA VA? puzz

2011-04-12 @ 11:02:19

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0