men inte MER SNÖ!

Vad tusiken hände?! Jag vaknade till solsken och förväntade mig asfalt under fötterna, men så kommer en stor snöhög och lägger sig över staden. Why? Jag som precis hade tänkt börja cykla, men nu får det vänta. Orkar inte med massa snöklumpar under hjulen på min fula cykel.
Just nu sitter jag på skolan och väntar på lunch. Jag har solen i ryggen och det är oliiiidligt varmt. Men samtidigt blir det mycket lättare att fantisera mig bort till om några månader, då jag sitter med samma sol i ryggen, men ute på gräsmattan, omgiven av snart nyutexaminerade vänner. Det känns helt sjukt. Igår fick vi våra studentmössor, så vi är ett steg närmare nu! TJOHO!

Oj, oj, oj vad jag vill gå ut skolan och få flytta. NU! NUUU! Dessutom vill jag ut och resa, men jag antar att det inte finns så mycket att göra åt den saken, då jag måste kunna leva i nuet och samtidigt spara till en framtida boston terrier.
Justja, har jag sagt det? Min framtida hund är nu en boston terrier, och inte mops. Även om maffiamopsen Frank alltid kommer finnas i mitt hjärta, så har jag bestämt  mig för att en boston terrier nog passar mig bättre. Men han ska också heta Frank, för nog finns det lite maffiablod i dem ådrorna, minsann!


Framtida Frank.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0