flyendes flickor

I helgen flydde jag och Ellen staden Umeå, och begav oss på en liten spontan roadtrip till Skellefteå. Där bodde vi självklart i farmor och farfars stuga, där ingen av oss nog varit speciellt myket de senaste åren. I alla fall inte lika mycket som vi var när vi var yngre. Det är det ultimata sommartillflykten, utan el och vatten, ungefär.

Jobbet är tråkigt som vanligt. Idag, måndag, var det till exempel inte EN enda person på kyrkan. Ingen som jobbade, ingen som besökte. Jag hade tänkt cykla hem och äta på lunchen, men jag kunde ju som inte lämna kyrkan helt obevakad... Det är typ psykiskt påfrestande att ha så tråkigt som jag har det under dagarna. För även om jag har det så tråkigt och gör så lite, så är jag fortfarande helt slut om kvällarna.

Sen kan jag ju även berätta, för den som orkat läsa så här långt, att jag har fått jobb till hösten! Jag ska jobba på Sibylla på busstationen, och har blivit lovad 75% eller mer. Det känns riktigt skönt, måste jag säga! Och det gjorde mitt val mellan jobb och universitet så mycket lättare. Jag ska alltså prova mina arbetar-i-crocs-fötter på en faktiskt arbetsplats, med en någorlunda stadig inkomst till mitt egna boende.

Jag bjuder på bilder:







Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0