lalala

Den här veckan har varit fylld med omtumlande tankar, så jag har varit lite för upptagen för att uppdatera här. Men visst ska bloggen hållas vid liv, för tusan!
Petra, som jag tror är mitt allra trognaste fan, requestade lite bilder av lägenheten. Tyvärr måste jag göra dig besviken, Petra, för jag har inte tänkt göra den officiell förrän allt är undanstädat. Igår hade jag städat så jääävla hårt, för Jennie skulle komma hit och ta sig en titt. Allt var fint och rent, men sedan bestämde sig Björn för att åka och städa ur sitt rum i gamla lägenheten. Så nu är hela detta ställe fyllt med hans grejer, och det har jag icke tänkt dela med världen!!!! Men bilder kanske kommer till veckan, när Björn har städat undan lite mer!

Idag är jag dock fruktansvärt lycklig. Efter jag-vet-inte-hur-många månader har jag äntligen fått en helg då jag bara fått SOVA UUUUT. Så sjukt skönt och välbehövt. Igår och idag spenderade jag största delen av dagen med att måla om en stor skänk som Björn bidrog med till vårt nya hem. Nu är det bara ett lager till av färg som behövs, sen är den KLAAAR. Alltså åh, ni anar inte hur snygg den ÄR. Helt sjukt. Är rånöjd. Ni kan lita på att en bild kommer upp snart.

Annars är jag mest bara lycklig i allmänhet. Jag försöker jobba på min positivitet, som några av er kanske har sett på Facebook. Så när jag tänker efter, och bortser från de negativa tankar som ofta vill tränga sig på, så är jag faktiskt fruktansvärt lycklig! Jag kan säga en gång för alla att det funkar jättebra att bo tillsammans med Björn, och det var väl det jag var mest orolig för. Men det funkar nästan bäst av allt! Så jag är glad att jag vågade ta steget och flytta ihop med honom, även om vi bara varit tillsammans iii... 15 månader?

Det här blev ett långt inlägg, men för den late kan jag sammanfatta det så här: Jag är lycklig!

Ordbajsningar
Postat av: petra

Jag väntar med spänning........

2010-08-02 @ 19:58:25
URL: http://shockwaves.blogg.se/
Postat av: petra

Jag väntar med spänning........

2010-08-02 @ 19:58:40
URL: http://shockwaves.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0