JobbJobbJobbJobb

Jag har ju redan berättat om att jag har fått jobb på Sibylla till hösten, 75% eller mer. Nu har jag dock fått ÄNNU ett jobb (och möjligen ännu ÄNNU ett till, men det berättar jag inte om än), och det är alltså på STF Vandrarhem här i centrala Umeå. Jag var på intervju idag vid tolv, och klockan tre ringde dom och erbjöd mig jobbet! Är riktigt glad, och jag jobbar väldigt gärna där. Dock är det bara helgtid + möjligtvis något under veckorna, men långt ifrån de 75% som finns på Sibylla. Jag står i valet och kvalet, men mitt hjärta säger mig just nu att jag typ hellre jobbar på vandrarhemmet och svälter, än att jobba på Sibylla. Det kanske jag ångrar mig om när jag står där om några månader, urfattig som man inte ens skämtar om. Men just nu är det det jag vill. Men jag väntar fortfarande på ett samtal från mamma som manar mig till att ta jobbet på Sibylla ÄNDÅ. Oh well.

Och nu har jag väl mer eller mindre lovat Petra lite bilder från lägenheten. Tog några kort, komplett med en sovande Björn i soffan, men jag kan inte garantera kvallan! Dock var det välstädat eftersom mamma och Anders skulle komma på middag samma kväll!

Håll till godo!
(Observera den röda lampan i bakgrunden som jag målat ALLDELES SJÄLV! Samma sak med den rödvita skänken!)












Men oj oj oj vad den här lägenheten INTE gör sig på kort. Tacka vet jag den härliga, mysiga verkligheten!
Nöjd, Petra?

Ordbajsningar
Postat av: petra

Jag skriver här också så att folk inte tror att jag är en otacksam jävel! Awesome med bilder Ingrid, vill också ha en egen mysigoslägenhet!!!!!!!!

2010-08-12 @ 22:11:17
URL: http://shockwaves.blogg.se/

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0