björkjävel

Idag har jag avslutat mitt andra pass på vandrarhemmet, och allt har gått bra! Jag har fått lära mig att göra bokningar, incheckningar, utcheckningar, hur man fixar frukost och städa alla rummen. Det är ett riktigt skönt jobb, måste säga, och jag gillar det väldigt mycket! Förhoppningsvis får jag jobba mycket!

När jag cyklade hem från jobbet för ungefär en timme sedan, så fick jag plötsligt ett helt enormt kryp i ögat! Det gjorde sjukt ont, och jag började pilla bort det medans jag fortsatte cykla. Sen kom jag på att jag kanske skulle öppna ögonen där jag cyklade i full fart, och så KRASCH. Rakt in i en björk. Sen ramlade jag omkull också. Jag blev så sjukt chockad, så jag bara låg där en stund och gapade. Många gick ändå förbi och tittade på mig, men ingen hjälpte till eller frågade hur det gick... :(
Ja, hur som helst så lyckades jag komma undan ganska smärtfritt, förutom att jag skrapade handen på björken. Jag staplade in i mammas lägenhet som var ganska nära, i hopp om att få lite empati, men ingen var hemma... Nu är jag hemma, och efter denna nära-dödenupplevelse fick jag ett plötsligt craving efter skagenröra. Så nu sitter jag och mumsar på det.

JUSTJA, när vi gick omkring och städade idag på vandrarhemmet så hörde vi ett par ha väldigt högljutt sex, hahahahahahaha. Åååh, det var så sjukt pinsamt.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0