pump

Igår for jag motvilligt och bodypumpade. Det var dock "skönt" eftersom jag bestämde mig för att lägga på vikter tilll mitt annars så lagoma pass. Visst, det gick lite trögare, men jag kände ändå att jag hade fått muskler! Sen kom jag och tänka på en sak - tänk om jag blir VÄRSTA pumpad och blir en sån som tar typ 30kg på ryggen och 20 på biceps?! Bah står där och bah HUUUUH! rakt i MystiskaGlasögonKillens ansikte.

Justja, den här MystiskaGlasögonKillen. Jag hade pratat med honom två eller tre gånger de senaste passen, typ saker som att "håhå, jobbigt det här" eller "vart ska vi vara idag, egentligen?" eller "vad lite folk deet är här" eller... jamen, ni fattar. Med fejkade skratt och stela leenden, så där typiskt svenskt som vi håller på. Artigt.
Hur som helst, jag känner igen honom,och nu nästan varenda gång har vi nickat igenkännande till varandra. Men så förra veckan på passet så står han bakom mig när vi ska börja träna, så ser jag att han har glasögon på sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liksom VART KOM DOM IFRÅN!?!??! har ALDRIG sett att han har det förut. Visst, glasögon är inte permanent och han skulle lätt kunna ta på sig dom, men varför i all världens dar skulle han ta på sig dom INNAN HAN BÖRJAR TRÄNA?! FÖRSTÅR INGENTING!!!
Dessutom har han börjat ställa sig alldeles bredvid mig när vi pumpar, så då när jag vill kolla mig i spegeln som är bredvid för att kolla så att jag gör rätt o sådär, så står han ivägen, så ser det ut som om jag står o stirrar på honom! Usch. Bajsa på dig, MystiskaGlasögonKillen. Bajsa på dig.

Ordbajsningar

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0