humhum

Min dag började när jag cyklade till Accent för en intervju inför praktiken. Jag var rånervös och stod svettades ute i korridoren i några minuter innan jag gick in. Kvinnan där var jättetrevlig och pratade på om vad företaget gjorde och sådär. Sen berömde hon mina idéer (oh yes, she did) och sa att det var kul att jag ville bli översättare osv.
Jag blev verkligen råååtaggad på att vara där vecka 38 på praktiken! Förhoppningsvis får jag massa tips och hjälp med mitt projektarbete. Känns riktigt bra nu, faktiskt.

Nu har jag just blivit övertalad till att följa med Björn och Alex på middag på Great Eastern. Åt så mycket friterade saker att jag mår illa. Har egentligen varit mätt hela dagen, men bara fortsatt äta. Hatar när sånt händer.
Nej, det blir till att dra på sig pyjamasbyxorna ikväll och chilla framför datorn. Och justja, kolla på dokumentären när man får följa Barack Obama i en dag inne i Vita Huset. På tv4 20.00.

Ordbajsningar
Postat av: becky

vafan ingrid, dags för en gastric bypass???

2009-09-03 @ 09:48:48
Postat av: vickie

tank dig da att bli itvingad friterade saker for att du inte vill vara en drygunge och saga att jag ar for bra for friterad mat.. ehhh..

2009-09-07 @ 06:09:39

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0