kvastskaft

Oj, vad jag har varit upptagen de senaste dagarna! Har knappt hunnit uppdatera alls!
Ja, där jag slutade förra gången då: Indy 5-inspelningen började så smått för tre dagar sedan här i Paris! Tyvärr så tappade jag nästan genast bort TESS! och Dr Jex, så jag fick helt enkelt umgås med Shia själv. Tydligen så var det bara repetition första dagen och eftersom jag inte alls är speciellt utbildad skådis (uppenbarligen en naturlig gåva jag fått!) så fick vi börja med att Shia gick igenom filmkyssar med mig. Den luringen var dock lite het på gröten och kunde inte hålla tungan borta.
"Nej men SHIA då!" utbrast jag när våra läppar till slut skildes åt. "Är det inte tänkt att du ska hålla tungan i styr, gosse lille?"
Eftersom han inte förstod vad jag sa på svenska så fortsatte alltså detta att upprepa sig varje gång. Jag kunde inte förmå mig att skämma ut honom inför alla där genom att översätta det jag sa till engelska.

När mina ögon slet sig från Shias, såg jag hur Dr Jex och TESS! stod utanför med näsorna tryckta mot fönstret.
Vi inomhus hade aldrig ens tänkt på att dom var utelåsta i regnet! Genast släppte vi (the crew, alltså) in dom, och vi uppdaterade dom lite i vad som hade hänt medan dom var borta. Jag visade vad Shia hade lärt mig. TESS! såg lite snopen ut och Dr Jex bara nöp mig i rumpan.
Nästa dag var det soligt och härligt ute! Vi gick ut på en liten shoppingrunda. Varken Shia eller Steven kunde följa med, så dom gav oss bara sina kreditkort och sa åt oss att ha så roligt! Jag kan inte förneka att vi kände oss lite som Julia Roberts i Pretty Woman där vi gick nedför Champs-Elyssée och trallade och skuttade och höll hand.
Den dagen slutade med en lyxig hemmakväll på hotellet där vi såg Blades of Glory på stortv'n och åt jordgubbar och drack champagne. Några grillade kycklingar blev också beställde på roomservicen.

Idag har vi mest bara gått omkring lite grann i de konstnärliga kvarteren av Paris. Imorn ska vi börja filma på allvar, och då gäller det att hålla kragen högt och inte vifta med näsvingarna, för då är det på riktigt! Men men, det gäller bara att ta dagen som den kommer!
Au revoir!

(To be continued...)

Ordbajsningar
Postat av: TESS!

HÅLL DIG BORTA FRÅN MIN SHIA!

2008-07-02 @ 18:30:32
URL: http://modertheresa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej, det står fortfarande ingen luftballong i min trädgård redo att ta mig till Paris. Jag väntar Ingrid, jag väntar!





:)

2008-07-03 @ 20:41:18

ORDBAJSA HÄR, Y'ALL:

Ingen anonymitet, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordbajsning:

Trackback
RSS 2.0